British Minigolf Open 2014

British Minigolf Open 2014 ka qenë vazhdimësi e zhvillimit të garave Ndërkombëtare jasht kufirit nga Federata e Minigolfit e Kosovës. Ishte kjo një ngjarje e rëndësishme e organizuar në Hastings të Mbretërisë së Bashkuar nga ana e British Minigolf Asociation me ç’rast Kosova u përfaqësua me dy juniorët Vullnet dhe Nderim Mustafa të cilët përfaqësuan Republikën e Kosovë në mesin e  shtatë shteteve tjera pjesëmarrëse.

Dy reprezentuesit e Kosovës patën paraqitje shumë të mire duke befasuar vendasit të cilët u habitën me shpejtësin e përparimit që kishin bërë dy vëllëzërit junior.

Nga gjithsej 50 lojëtar të kategorive të ndryshme Nderim Mustafa arriti të radhitej i 27-ti, ndërsa Vullnet Mustafa i 20-ti, mirëpo Vullneti arriti të radhitej si i treti në kategorin e juniorëve duke sjellur në Kosovë medaljen e dytë të bronztë nga Mbretëria e Bashkuar pas asaj të vitit 2012.

Lajme tjera

Në fushën e Prishtina golf u organizua ndeshja miqësore me reprezentacionin e Kroacisë me ç’rast edhe i

Në qytetin historik Hastings të Mbretërisë së bashkuar është mbajtur Kampionati ‘’World Adventure

Kosovo Open 2012 – dedikuar për Dino AsanajNë një vjetorin e themelimit të Federatës së Min

Në Shtator 2012 FMGK udhëtoi në Stamboll për të marr pjesë në garën ndërkombëtare ‘’Istanbu

British Minigolf Open 2014 ka qenë vazhdimësi e zhvillimit të garave Ndërkombëtare jash

Pjesëmarrja në Czech Masters 2015 e Vullnet Mustafës dhe suksesi drejt vendit të parë në Çeki.

Per here te pare ne Ballkan, nga data 25 qershor në Kosovë mbahet Kampionati "World Adventure Golf M

Ngjarja kryesore

World adventure Golf masters 2016

Për herë të parë në Ballkan, nga data 25 qershor në Kosovë mbahet Kampionati "World Adventure Golf Masters" 2016 ne fushen e Prishtina golf-it.

Garues nga 15 shtete do të marrin pjesë ne këtë eveniment në një fushë e cila konsiderohet ndër me te mirat dhe me sfidueset në botë.

Shiko më shumë